Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: august 2021

ANUNȚ- CONCURS

images

Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova (FSCM) anunță concursul literar pentru copii ”Impresii din vacanță”. Pot participa copii membrilor de sindicat din organizațiile membre a FSCM, cu vârsta cuprinsă între 6-16 ani.
Lucrările trebuie să conțină poezie, compunere sau eseu  la tema ”Impresii din vacanță”. Acestea vor fi selectate după categorii de vârstă, de la 6 la 10 ani și de la 11 la 16 ani.
Termenul limită de colectare a lucrărilor – 5 septembrie a.2021Regulamentul concursului ”Impresii din vacantă”

FSCM a continuat instruirea liderilor sindicali la tema ”Securitatea și sănătatea la locul de muncă”

IMG_7782 1

În perioada 29-30 iulie, curent, Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova (FSCM) a continuat instruirea liderilor sindicali la tema ”Securitatea și sănătatea la locul de muncă”.
De această dată, grupul țintă a fost lideri sindicali  din domeniul comunicațiilor poștale, dar  și președinți și reprezentanți ai organizațiilor sindicale din cadrul, Agenției Servicii Publice, Serviciului Național de Management al Frecvențelor Radio, Detașamentului de Pază Paramilitară, Combinatului Poligrafic, CNAM, AOFM, Î.M ”Moldcell” și  Î.C.S.”Ericsson”.

La multi ani sărbătoriților din luna septembrie

pachet-50-bulbi-gladiole

Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova felicită membrii de sindicat care în luna septembrie își sărbătoresc ziua de naștere. Vă transmitem urări călduroase de sănătate, liniște sufleteasca și bucurie. La Mulți Ani!