Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: octombrie 2022

„Creații vestimentare poștale” – concurs organizat de Ziua Mondială a Poștei

creatii 11

Pe 8-9 octombrie 2022, Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCM) a marcat Ziua Mondială a Poștei nu doar prin organizarea activităților sportive, dar și activități culturale. Concursul „Creații vestimentare poștale” s-a desfășurat în cadrul Competițiilor Sportive, la Vadul lui Vodă în tabăra Camping, într-o atmosferă de excepție.

Competiții Sportive

COMUN3 1

În perioada 8–9 octombrie 2022, la tabăra de odihnă „Camping” din Vadul lui Vodă, Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCM) în comun cu administrația Î.S. „Poșta Moldovei” a organizat competiții sportive pentru salariații, membri de sindicat, cu prilejul Zilei Mondiale a Poștei.

Stimați colegi!

descărcare

Tradițional, la 9 octombrie, comunitatea poștală internațională marchează anual Ziua Mondială a Poștei, remarcînd prin aceasta importanța serviciilor poștale și activității celor care lucrează în acest domeniu. În Republica Moldova această zi este sărbătorită și ca Ziua profesională a lucrătorului poștal.
Cu această deosebită ocazie, în numele Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații din Moldova, adresez sincere felicitări și urări de sănătate întregului colectiv al Î.S.”Poșta Modovei”. Îmi exprim respectul și recunoștința pentru munca Dumneavoastră, și apreciez mult profesionalismul și devotamentul în activitatea de zi cu zi.
Mulțumesc pentru efortul și responsabilitate în presatrea serviciilor poștale de calitate, aducând în casele oamenilor bucuria comunicării și așteptărilor împlinite.
Vă doresc multă sănătate, zile senine, prosperitate, realizări pe potriva speranțelor, liniște și căldură în căminele familiale.
Elizaveta IURCU, președintele Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova

 

Munca decentă

munca decenta indd

La 7 octombrie se marchează Ziua Mondială a Muncii Decente. Cu acest prilej Federația Sindicatelor din Comunicații informează suplimentar membrii de sindicat despre faptul că munca decentă este nu numai în interesul angajaților, dar și al angajatorilor, cu toții au dreptul la condiții echitabile și adecvate,

Drepturile salariaților

FOTO MOBILE

Aplicația mobilă „Drepturile salariaților”, elaborată de Confederația Națională a Sindicatelor din Republica Moldova cu sprijinul Organizației Internaționale a Muncii, reprezintă o sursă bogată de informații utile pentru salariați, care poate fi descărcată gratuit, accesând linkul de mai jos: