Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: mai 2023

La mulți ani!

iunie

Federația Sindicatelor din Comunicații transmite cele mai sincere felicitări membrilor de sindicat, omagiați în luna IUNIE. Vă dorește multă sănătate, gânduri senine și pace în suflet.

Cu gânduri bune,
președinta FSCM, Elizaveta IURCU

Organizația sindicală a Centrului de Poștă Ungheni și-a ales un nou organ de conducere

Votare 2

La 24 mai, curent, organizația sindicală din cadrul Centrului de Poștă Ungheni a desfășurat Conferința de dare de seamă și alegeri a organelor de conducere și organelor de control. Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele chestiuni:

–  cu privire la Raportul privind activitatea comitetului sindical pentru perioada 2018–2023;

–  cu privire la Raportul comisiei de cenzori privind activitatea economico-financiară a comitetului sindical pentru perioada mandatului;

–     cu privire la alegerea noului comitet sindical;

–  cu privire la alegerea comisiei de cenzori.

Membrii de sindicat din cadrul FSCM și-au demonstrat performanțele sportive în cadrul Spartachiadei XX

IMG_9975

Membrii de sindicat din cadrul Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM), în perioada 19-21 mai 2023 și-au demonstrat performanțele sportive în cadrul Spartachiadei a XX-a, desfășurată în tabăra de odihnă „Camping” din or. Vadul lui Vodă. A fost un eveniment de amploare, la care au participat peste 450 de salariați din 19 organizații sindicale din cadrul FSCM. Conform regulamentului de organizare, s-au desfășurat competiții sportive la probele: joc de dame, șah, tenis de masă, volei femei, volei bărbați, minifotbal și darts.

Cei mai buni specialiști din domeniul TIC au fost decorați cu titlul onorific și insigna de onoare

Total

  Anual, la 17 mai, comunitatea internaţională sărbătoreşte Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale, organizaţie ce reuneşte 198 de state, inclusiv ţara noastră, Republica Moldova.

Cu acest prilej, Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCM), în comun cu Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, a organizat un eveniment festiv de decernare a titlului onorific „Maestru în tehnologia informației și comunicații“ și insigna de onoare, în incinta Centrului de Cultură și Artă „Ginta Latină“.

17 mai Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și Societății Informaționale

17 mai baner

Cu prilejul Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor și Societății Informaționale, în numele Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații,

Vă transmit un mesaj de mulțumire și apreciere pentru contribuția remarcabilă a dumneavoastră în dezvoltarea domeniului TIC.