Libertate, independență, solidaritate sindicală

Arhive zilnice

Doi lideri sindicali din cadrul FSCM au absolvit Școala Sindicală din Moldova

IMG_3423

În perioada 23-25 mai, la Institutul Muncii s-a desfășurat a III-a sesiune în cadrul Școlii Sindicale din Moldova. Participanții Federației Sindcatelor din Comunicații au fost Monica Dovbenco, președintele comitetului sindical al Centrului de Poștă Edineț și Tatiana Hioară, președintele comitetului sindical al Centrului de Poștă Cahul. Pe întrega perioadă de desfășurare a Școlii Sindicale din Moldova Ediția -2018 cursanții, au fost instruiți de un grup de formatori sindicali în domenii ce vizează securitatea și sănătatea în muncă,

Organizațiile sindicale – membre ale FSCM s-au implicat activ în campania”Donează o carte sau rechizite unui copil”

IMG_3449

Organizațiile sindicale – membre ale Federației Sindicatelor din Comunicații au fost receptive la propunerea Comisiei de Tineret a CNSM și s-au implicat activ în campania ”Donează o carte sau rechizite unui copil”, destinată copiilor din familiile social-vulnerabile.
Această acțiune a avut drept scop, de a oferi copiilor nevoiași posibilitatea de a avea acces la cît mai multe cărți și rechizite școlare.

Membrii de sindicat din cadrul Agenției Servicii Publice s-au întrunit în Conferință

IMG_3468

La 25 mai, 2018 membrii de sindicat din cadrul Agenției Servicii Publice
s-au întrunit în Conferință. Activitatea s-a desfășurat în incinta Institutului Muncii.
Pe ordine de zi au fost stabilite mai multe chestiuni ce țin de organizarea activității sindicale la nivel de întreprine, cum ar fi: