Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: mai 2021

Cei mai buni specialiști au fost distinși cu titlul „Maestru în Tehnologia Informației și Comunicații”

1

Specialiști din domeniul TIC au fost distinși cu titlul onorific de „Maestru în Tehnologia Informației și Comunicații” și au primit diplome de onoare pentru merite deosebite în dezvoltarea sectorului respectiv.

OPINII: „2020 a fost un an greu, un an pandemic, dar vedem rezultatele”

bulgaru

Continuăm rubrica OPINII fiindcă pe mulți îi interesează ce activități au organizat sindicatele în perioada pandemiei. Noi am încercat să aflăm ce cred liderii sindicali despre Federația Sindicatelor din Comunicații.

Mesaj de felicitare

Ziua-Mondiala-a-Telecomunicatiilor-si-Societatii-Informationale_result

La 17 mai, în fiecare an, celebrăm Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale.
Tehnologia informației și comunicațiile constituie un domeniu foarte importan­t pentru societate, deoarece acesta stă la baza activității multor ramuri economice și sociale.

„În pandemie am avut toată susținerea FSCM”

posta moldovei

Criza generată de pandemia de coronavirus a dat peste cap bunul mers al lucrurilor în toată lumea. Virusul nu a menajat nici pe patroni, nici pe salariați, a lovit fără milă în toți delaolaltă.

La mulți ani sărbătoriților din luna mai

flori
  • Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova felicită toate persoanele care în luna mai își sărbătoresc ziua de naștere. Vă transmitem urări călduroase de sănătate, liniște sufleteasca și bucurie. La Mulți Ani!