Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: septembrie 2017

Creații vestimentare poștale create și prezentate de salariații, membri de sindicat

IMG_1560

Federația Sindicatelor din Comunicații în comun cu liderii sindicali ai organizațiilor membre și cu susținerea directorilor de filiale, au organizat sîmbătă 23 septembrie un  concurs inedit  cu genericul „Creații vestimentare poștale”.
În cadrul acestui concurs participanții au demonstrat articole vestimentare confecționate  și decorate cu materiale folosite la prestarea serviciilor poștale, cum ar fi:

Cei mai buni lucrători poștali în anul 2017

IMG_1418

La 23 septembrie 2017 Î.S. „Poșta Moldovei” în comun cu Federația Sindicatelor din Comunicații  a desfășurat etapa finală a concursului Măiestriei Profesionale al Lucrătorului Poștal, ediția 2017. La concurs au participat șefi de oficii poștale, operatori poștali și poștași. Ei au fost testați pentru cea mai bună pregătire la probele, ”Cel mai bun poștaș”, ”Cel mai bun operator” și ”Cel mai bun șef al Oficiului Poștal”.

Adunare de dare de seamă și alegeri în organizația sindicală din SA ”Moldtelecom” Orhei

IMG_1392.jpg 2

La 19 septembrie 2017 a avut loc adunarea de dare de seamă și alegeri a organelor de conducere în organizația sindicală din SA ”Moldtelecom” Orhei. La adunare au fost prezenți peste 63% din numărul total al membrilor de sindicat. Activitatea comitetului sindical pe perioada de raportare a fost apreciată cu calificativul ”satisfăcător”.

A avut loc o nouă ședință a Biroului Executiv al FSCM

IMG_1368.jpg 2

Membrii Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) s-au întrunit joi, 14 septembrie, în cadrul unei ședințe ordinare prezidată de președintele Ion Pîrgaru.
La odrinea de zi au fost puse în discuție mai multe chestiuni ce se referă la activitatea Federației, situația din organizațiile sindicale membre și planurile pentru perioada următoare.