Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: octombrie 2017

Î.S.„Poșta Moldovei” a deschis încă două oficii poștale

IMG_1827

27 octombrie 2017 – Î.S. „Poșta Moldovei” a deschis încă două oficii poștale moderne la Fălești, în satul Răuțel și satul Catranîc. Deschiderea oficială a avut loc vineri, 27 octombrie în satul Răuțel în Oficiul Poștal MD-5945 și în satul Catranîc Oficiul Poștal MD-5915.

Activul sindical din teritoriu a fost familiarizat cu modificările și completările la Codul Muncii

IMG_1806

La 25 octombrie 2017, Federația Sindicatelor din Comunicații a organizart un seminar de instruire a activului sindical din teritoriu, avînd ca scop familiarizarea acestora cu ultimile  completări și modificări la  Codul muncii.
Activitatea s-a desfășurat în or.Comrat, la care au participat membri ai comitetelor sindicale din organizațiile SA ”Moldtelecom”, ÎS ”Poșta Moldovei” și CP ”GRT”.

Adunare de dare de seamă în organizația sindicală a Companiei Publice ”Gagauzia Radio Televizionu”

IMG_1794

Recent, comitetul sindical al Companiei Publice ”Gagauzia Radio Televizionu” a desfășurat adunarea de dare de seamă pentru perioada 2017. La adunare au fost prezenți peste 70% din numărul total al membrilor de sindicat.
Raportul a fost prezentat de către președintele comitetului sindical, Valentina Koroleak. Dumneaei a menționat, că obiectivul principal al comitetului sindical în perioada de raportare,

Comunicat de presă

Без названия

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), cu suportul proiectului Organizației Internaționale a Muncii (ILO) „Promovarea ocupării tinerilor”, anunță despre lansarea platformei www.cariera.anofm.md , adresată tinerilor.
Orientarea și ghidarea în carieră devine un instrument principal în dezvoltarea şi afirmarea personalităţii fiecărui tânăr şi în alegerea corectă a profesiei, conform aspiraţiilor, dorinţelor şi cunoştinţelor sale.
O problemă cu care se confruntă astăzi tinerii este lipsa informațiilor ample cu referire la competențele necesare, în baza aspirațiilor individuale, pentru o viitoare carieră, corelate cu cerințele pieței muncii, ce ar permite, în final, obținerea unui loc de muncă potrivit.

Ziua Mondială a Poștei

IMG_1758

Într-o atmosferă solemnă, salariații Centrului de Prelucrare și Transportare a Poștei au marcat Ziua Mondială a Poștei.
Conducerea Î.S. „Poșta Moldovei” și a Federației Sindicatelor din Comunicații au felicitat colectivul de muncă cu prilejul sărbătorii profesionale și au menționat cei mai buni salariați cu diplome și cadouri.